VACATURE: STARTERS/ ZIJ-INSTROMERS/ BBL-ERS

Boskoop, Vacature

in Boskoop:
In Boskoop verladen en kweken wij heesters, rozen en solitairs voor onze klanten. Het loods/kwekerij team in Boskoop bestaat uit ca. 10 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers.

Het team:
Gedurende het jaar wordt vaak in kleinere teams in de loods en op de kwekerij met gemotiveerde en gezellige collega’s gewerkt. Zo kan je aan de slag in op onze volle grondkwekerij om een kwalitatief hoogwaardig boomkwekerij product te kweken. Ook kan je bij de logistieke afdeling aan de slag die de ontvangst, uitverdeling en verlading van onze producten naar onze klanten verzorgt. Afhankelijk van je interesses en ambities wordt je toegevoegd aan een gezellig team dat het beste bij past.

De werkzaamheden:
Wij stellen een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma met je op, gericht op jouw interesses en ambities binnen ons bedrijf.
Mogelijke werkzaamheden (afhankelijk van je interesse en ambities) zijn bijvoorbeeld:
• Planten van de nieuwe productie
• Verzorgen, snoeien en bemesten van onze heesters en rozen, kortom het kweken tot een kwalitatief hoogwaardig leverbaar product
• Onkruidbestrijding, gewasbescherming
• Rooien, sorteren en afleveren van leverbaar product
• Ontvangst inkomende goederen van leveranciers
• Ingangs- en kwaliteitscontrole
• Orderpicking
• Verpakken, comprimeren en verladen uitgaande goederen naar onze klanten

Functie eisen/Eigenschappen:
• Je hebt gezonde werklust en ambities om bij een boomkwekerijbedrijf te werken
• Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
• Ambitie om jezelf te ontwikkelen

Wij bieden de juiste kandidaat:
Een leuke baan in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Wij betalen de opleiding en je wordt doorbetaald tijdens opleidingsdagen! Vanzelfsprekend een passend salaris. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden uitbetaald. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse?
Aarzel niet en schrijf een mail naar pz@bootendart.nl met een beschrijving van school en werkervaring en een korte motivatie. Deze zal vertrouwelijk worden behandeld. Gewoon bellen of whats-appen kan natuurlijk ook! Hiervoor en voor nadere inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. J. Moerland, 06-13133178.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op!

J. Moerland

Deel via:

Werken bij Boot & Dart!

Onze vacatures

Ons succes als groenleverancier maakt dat we als groeiend bedrijf altijd op zoek zijn naar talent. Lees meer over de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team. Bekijk onze openstaande vacatures of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan vertellen we je graag waarom Boot & Dart een geweldige plek is om te werken!

Klantenportal

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten