MEEWERKEND VOORMAN BOS- & HAAGPLANTSOEN

Vacature, Zundert

Boot & Dart is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaalpakket beplanting voor toepassing in grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen product locaties met een oppervlakte van circa 130 ha in zowel Zundert als Boskoop zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren. Vanwege vertrek van een medewerker zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman Bos- & Haagplantsoen.

Locatie Zundert
In Zundert kweken en verladen wij bos- & haagplantsoen, heesters, rozen, coniferen, laanbomen en solitairs. Het kwekerij/loods team in Zundert bestaat uit ongeveer 35 vaste enthousiaste medewerkers die in kleine teams samenwerken.

De Functie
Als Meewerkend Voorman Bos- & Haagplantsoen ben je samen met je team van maximaal 5 personen verantwoordelijk voor het kweken en afleveren van bos- & haagplantsoen, spillen, solitairs, laanbomen en coniferen. Naast het kweken, rooien en afleveren verzorg je alle plantwerkzaamheden voor onze kwekerijen in Zundert. Gedurende de zomermaanden houd je je bezig met onder andere snoei- en bindwerkzaamheden, gewasbescherming en onkruidbestrijding.

Functie eisen/eigenschappen
• Je hebt sortiments- en kwaliteitskennis
• Je hebt gevoel voor mechanisatie / het werken met machines
• Je weet van aanpakken en het overzicht te houden
• Je bent communicatief vaardig
• Je bent innovatief en vooruitstrevend
• Je bent in bezit van spuitlicentie 1

Aanbod
Wij bieden je als Meewerkend Voorman Bos- & Haagplantsoen een uitdagende en afwisselende functie binnen een gemotiveerd team bij een gerenommeerd familiebedrijf. Je hebt de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend is een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Je krijgt jaarlijks 25 vakantiedagen en daar bovenop is in ons jaarrooster standaard twee weken kerstvakantie vrij geroosterd. Wij zijn aangesloten bij de CAO Open Teelten, pensioenopbouw is ondergebracht bij Stichting BPL Pensioen en een aanvullende verzekering voorarbeidsongeschiktheid loopt via Sazas.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op!

Geert Mutsaers

Deel via:

Werken bij Boot & Dart!

Onze vacatures

Ons succes als groenleverancier maakt dat we als groeiend bedrijf altijd op zoek zijn naar talent. Lees meer over de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team. Bekijk onze openstaande vacatures of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan vertellen we je graag waarom Boot & Dart een geweldige plek is om te werken!

Klantenportal

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten