LOGISTIEK MEDEWERKER/ WAREHOUSE MEDEWERKER

Vacature, Zundert

In Zundert:

In Zundert verladen en kweken wij heesters, rozen, laanbomen en solitairs voor onze klanten. Het loods/kwekerij team in Zundert bestaat uit ca. 40 vaste enthousiaste loods en kwekerij medewerkers die vaak in kleinere teams werken.

Het team:

In de loods bestaat het team momenteel uit 20 medewerkers die zorgen voor de ingangscontrole van binnenkomende beplanting, het verzamelen, verpakken en het laden van de bestellingen voor transport naar onze klanten. In verband met uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde logistiek medewerker. De functie is afwisselend gedurende het jaar. In de maanden oktober t/m mei is het afleverseizoen en zal je in de loods werken met het loods team.  De overige maanden van het jaar ben je lekker buiten actief op onze prachtige kwekerijen en is er volop gelegenheid voor het opnemen van verlof (en evt. tijd voor tijd uren).

De werkzaamheden:

In het afleverseizoen bestaan de werkzaamheden uit:

 • het zorgdragen voor het klaarmaken van nationale, en internationale zendingen
 • het verpakken, comprimeren en laden van beplanting voor onze klanten
 • Het ontvangen en lossen van leveranties van eigen kwekerij en leveranciers
 • doen van ingangscontrole
 • het uit verdelen naar de juiste locaties in de verzendhal met heftruck
 • het laden van vrachtwagens
 • het lossen van retour komend fust

Functie eisen/eigenschappen:

 • Nederlandse taal goed kunnen lezen, spreken en schrijven
 • Accuraat en gedreven, gezonde werklust en motivatie
 • Heftruckbewijs of motivatie om dit op onze kosten te behalen.
 • Gemotiveerd en stress bestendig
 • Zowel goed in teamverband als zelfstandig kunnen werken
 • Orde, netheid en kwaliteitsbesef hoog in het vaandel hebben

NB: Heb je interesse om bij ons te komen werken, en ontbreekt de kennis en ervaring, maar ben je wel gemotiveerd om hier voor (intern) opgeleid te worden?

Ook dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

Wij bieden de juiste kandidaat:

Een leuke baan in een enthousiast en gemotiveerd team bij een gerenommeerd dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Vanzelfsprekend een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast 25 vakantiedagen en 8,25% vakantiegeld. Een jaarrooster waarbij de twee weken kerstvakantie vrij geroosterd zijn. Mogelijkheid tot het maken van overuren in het afleverseizoen op basis van  tijd-voor-tijd (overwerkuren gemaakt in het afleverseizoen worden verhoogd met de overwerktoeslag en omgezet in verlofuren welke dan in de zomer opgenomen kunnen worden) of overuren worden uitbetaald. Pensioenopbouw bij het Stichting BPL Pensioen. Een aanvullende verzekering voor arbeidsongeschiktheid via Sazas.

Interesse in deze vacature?

Neem contact op!

W. Oomen

Deel via:

Werken bij Boot & Dart!

Onze vacatures

Ons succes als groenleverancier maakt dat we als groeiend bedrijf altijd op zoek zijn naar talent. Lees meer over de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team. Bekijk onze openstaande vacatures of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Dan vertellen we je graag waarom Boot & Dart een geweldige plek is om te werken!

Klantenportal

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten